länkning !

efter som källan hade rätt om bilden på elin som skulle föreställa blondinbella så får hon såklart en länkning! :)
klicka på bilden för att komma till hennes blogg som är verkligen en av mina favoriter ;)


HAHAHAHH



hahaha, felix & niklas. oojjj vad mogna (a)

svar på kommentar

haha elin , jag menade elin eriksson ;) oroa dej inte <3

nu sitter jag iaf hos hanna med niklas & felix. vi gick nyss bus lr godis fick skitmkt och 80 spänn heheh :) ska bara skriva så ni vet att jag lever, nu ska jag vara social :D puss


wihooo tjockis

svar på frågestunden

av: anonym
Bästa kompis?
Hur många besökare per dag?
Favoritaffär?
Favoritmärke?
Vilken mobil har du?
Din blogg e fett bra ! :)<3

svar: jag har många, men dom bästa är nog, raffi, elin & hanna.
helt olika, runt 40-50
ginatricot
är ingen märkesbög så vet inte :)
ericsson t700 rosa
haha, tack vad roligt :)

av: anonym
har du haft många seriösa förhållanden?

svar: nej, bara 2 stycken

av: albin
vad är svaret på det elin ska härma? (a)

svar: haha, kan inte svara på det.

av: kalle
har du knullat i så fall vem

svar: skriver inte sånt i bloggen, min morsa läser den

av: J
är du kär?
bästa kompis?

svar: ja, jag är kär.
skrev det nyss , men raffi, elin och hanna.

av: anonym
oskuld?
bästa kyssen?

svar: skriver inte sånt i bloggen, min morsa läser den
alexander tycker jag nu, men förut var den andreas och sådära. svårt att svara på

av: anonym
har du haft sex med alexander , din pojkvän ?:D<3
JAG ÄLSKAR DIG

svar: skriver inte sånt i bloggen, min morsa läser den. men jag älskar dej med elin ;) <3


hannisen !

nu vaknade jag för ett tag sen med hanna brevid mig. vi kollade klart på wild child och sen har vi inte gjort något mera. vi ska typ till centrum idag, och sen gå bus lr godis idag igen. liksom hallåå? det är gratis godis hehe. aja, ska svara på era frågor nu. puss

tagen från hannahs & malins blogg




Ta fram mobilen
och gå in på kontakter !

har du pussat nummer 2 ?
Nepp
vad har du för relation med nummer 20 ?
bra kompis :)
när ska du träffa nummer 30 ?
på måndag i skolan
är nummer 18 söt ?
haha, elin soetnooows står det.. hmm ?
Vad var ditt första intryck av nummer 13 ?
snäll trorja :)
gillar du nummer 14 ?
nepp, hatar
har du träffat nummer 3 den senaste månaden ?
nej
när ska du träffa nummer 25 nästa gång ?
snart
är du nära vän med nummer 23
sådär
har du gått på bio med nummer 4 ? 
nepp
skulle du kunna gå ut med nummer 35 ?
japp, lr som kompis
vad pratar du och nummer 5 oftast om ?
"hej vad gör du ?"
skulle du kunna ge nummer 9 en kram ?
aah
vad har du och nummer 24 för relation ?
kompis
vad är det bästa med nummer 8 ?
hmm , inget haha... mitt ex XD
brukar du och nummer 16 träffas ofta ?
naee
är nummer 10 din bästis ?
nepp
har du kramat nummer 17 ?
ja
skulle du kunna prata en stund med numer 22 ?
kanske...
är du god vän med nummer 7 ?
japp
varför har du nummer 12s nummer ?
för vi började snacka på pea, och sen ville vi smsa med varann
vill du slå ner nummer 15 ?
japp , för han är cp
vill du komma hem till nummer 11 ?
inget emot det.
har nummer 19 en blogg ?
vet inte
vem är nummer 1 & 6 ?
alexander lissel & alexander rodillas

god morgon :)

nu har jag precis vaknat av att mamma ringde och väkte mig -.- hon ville bara säga att min mobil funkar nu, men när hon kommer hem så har jag en mobil igen ;) jag avslutar nog frågestunden imorn! men whatever, den som vill träffas kan ju smsa 0760893060 eftersom jag kan svara snart. pussar !

FRÅGESTUND !

nu är det frågestund, ni får fråga vad ni vill, privata frågor, ja allt! :) gud vad snäll jag är. jag avslutar den när det är lagom så fråga på nu på bloggens första frågestund!


palla rubrik

dethär med mobilen, ingenting av förslagen som jag fick funkade, så min mammas kompis ska typ försöka laga den annars kommer jag få en ny wihoo :) håller på att vänta på att jag ska bli trött, sen ska jag sova och sådära. jag döör om jag inte får min mobil snart. r.i.p :( hehehe,aja.. den som vill ses imorn kan ju smsa lr juuuuuste, har ingen mobil, den som vill träffas får skriva på msn lr pea, annars ska jag träffa andreas och få tillbaka min gamla mobil som han har lånat , och den kan jag ju alltid använda. men whatever, ska sluta skriva nu. tänkte lägga in bilder, men min mobil funkar ju inte så synd för er ;)


detta får bara inte hända O_O

shiit, nu behöver jag verkligen er hjälp! min mobil funkar inte, asso den går inte att starta. det är en sony ericsson t700 rosa, någon som vet ett bra tips hur den ska funka? kommentera då för jag behöver verkligen eran hjälp.. och min mobil är verkligen mitt allt typ, så kommer inte ha blogglust innan den börjar funka förmodligen så kommentera!! för att fler ska hjälpa mig så gör vi så att den som säger en sak som funkar får en länkning!

hemma nu !

nu har jag kommit hem från alexander. först igår så gick jag ju till elin, och vi satt lite vid datorn, sen gick jag till alexander. vi kollade på film och myste sådära. sen vaknade jag vid halv 11, sen gick jag hem efter ett tag. så nu är jag hemma :) den som vill träffas idag kan smsa mig ! :D pussar !


utgång !

nu måste jag skynda mig för jag ska till elin. sen drar vi nog ut, sen sover jag hos alexander så jag kommer förmodligen inte blogga mer idag. puss !


HAHHAHAHHAHA

den som svarar rätt får länkning !



vem härmar elin på bilden ? heheh


elin magdalena eng ;D

tjaaaaaaa bloggen :)
idag så vaknade jag, fixade mig och sen mötte jag elin. vi gick till bussen som vi tog till haninge centrum. där köpte hon lite fina stuffs, och jag köpte 2 armband hihi. sen såg vi frida a & elvira och dom glodde som fan hahahah, usch monster O_O men aja, ska typ ut sen igen när tobbes träning är slut. haha, elin låg på marken ute idag :) jag la henne där sen gick jag, höhö fett elak jag är då :) whatever, jag ska sluta skriva nu och lägga in bilder istället för det är mycket roligare än text right? :)



fråga mig inte varför det står by caroline :s


outfiten också !



mouli tröja - det är rebeccas (a)
vitt linne - gina tricot
strumpbyxor - h&m


måste fixa mig !

nu måste jag fixa mig för sen ska jag och elin dra till haninge och köpa lite stuffs. eller hon ska, jag har bara 100 kronor typ heheh. men aja, jorgen har slutat ringa nu iaf :) han smsar sjukt mkt, hade 15 sms från honom imorse -.- asso aaaah, va sur jag blir på honom! och han känner dej , elin hahhaha. han ba aaaaha, din kompis ostygg.. det är hon som hatar mig. jag ba hhhahahahah! men aja, nu ska jag bjuda lite på mig själv utan smink! pussar


heheheh, osminkad !


nu fan bjuder jag på mig själv !

sista inlägget för idag

nu ska jag snart sova, sitter och lyssnar på "låten om tuttar" hahaahah, och chattar med axel :) haha , vi webbar och båda sitter och gäspar (a) och jorgen !! lr vafan du heter din peddo, sluta ringa mig, jag har 13 missade samtal av dej nu på typ en kvart, ge dej bara. inse att jag inte vill ha sex med en 29åring hahah patetiska jävel, du har barn liksom !? uusch, prata inte med mig. du ä c k l a r mig !
aja , godnatt bloggen ! :)

bioo ! :)

nu har jag nyss kommit hem från heron city. först så skulle jag ta bussen från ip till alleplan som jag missade, så jag gick till alleplan och mötte alexander på vägen :) sen så var jag framme , fattar ni jag gick ! hehe, men sen tog jag bussen till norra sköndal. tim & hans kompis satt på samma buss så jag åkte med dom. sen så träffade jag frida och rebecca på norra sköndal så vi åkte till heron. där så åt vi typ först på donken, sen hämta vi biljetterna och gick runt lite. träffade tim igen hehehehe. vi såg flickan som lekte med elden, asso det är tvåan på män som hatar kvinnor. och den var skiitbra, den är ju från 15 år men asso vi smet in , på mitt och rebeccas sätt (a) sen så drog vi hem och nu är jag hemma! inte så mkt mer att skriva, tog inga bra bilder , bara nåra cpbilder på rebecca haha. men dom får ni inte ;) kisses


gammal bild på mig & rebecca på birka :D

21.42

tjajtja bloggen :)
idag så började det med att jag vaknade och kollade lite på tv och sådära. sen så kom jag på att jag och elin skulle träffas så jag fixade mig , sen så träffades vi ute. vi gjorde typ ingenting, så vi gick in till mig och kollade på john tucker must die. den är skiiitbra! sen så var vi hungriga så vi drog till sikvägen sen gick vi te donken. där åt vi lite.. jeppe och max ville träffa oss, men vi dissade dom och min mamma hämtade oss så drog vi hem. mami hade köpt nya lovika vantar också för dom från förra året hittar jag bara en vante haha.. när vi kom hem så plingade vi på tobbe, och vi satt i hans port och snackade lite om vad som hände idag. för er som inte vet... heggis skulle springa över gatan, och en bil kom som han inte såg så han blev påkörd :s men han dog inte iaf. stackarn =/ känner honom inte , men ändå att se liksom. fett läskigt :s
men aja, sen gick jag hem vid 9 för vi gjorde ingenting och anton, jacob, jocke, victor och dom var typ vid ip och ville att vi skulle komma men elin skulle vara hemma 10 och tobbe pallade inte dra ut. men när jag var påväg hem så kom tim och nånmera, men jag pallade inte vara med dom hehe :) så nu kollar jag på tv.
pussar !


söndag

idag så började dagen med att jag gick och solade med elin istället. fattar ni, jag åkte utan smink till bollmoraberg omg hehe.. sen så solade vi lite, och jag blev inte brun ! :o fast jag har assvårt att bli det men whatever. vi träffade rebecca och raffi efter det och var lite med dom, sen så gick alla vi hem till raffi och hyrde film. typ hostel, house bunny och nån mer skräck XD men vi såg bara hostel och jag&rebecca garvade som fan hahahhaha, asrolig film ! ;) men elin drog hem vid 4 -.- men aja, vid 7 så hämtade mamma mig vid centrum, så vi åkte hem sen gick jag direkt ut och träffade elin igen. vi plingade på tobbe, och han skulle äta så vi drog till kumla och träffade anton, jacob och jocke. efter ett tag kom heggis och adde också. vi gjorde verkligen ingenting med dom. jag och elin frös som svin, vi hade inga jackor hahhaa, men sen drog vi hem. bilder tog elin, och jag har fått dom hihi. så nu ska jag ladda upp dom och sen fortsätta att kolla på "john tucker must die" som är så jääääävla bra !


( klickbara såklart )

anonyma jävlar !

asso först vill jag bara säga asso varför läser du ens min blogg om den är så dålig osv? not my problem, att du läser den är liksom bara kul det betyder ju att du är rent av avundsjuk. för om du kommenterar att den är dålig lalala, och sen ändå följer den så tyder det ju bara på avundsjuka. ojoj? lite pinsamt oooup lilla gumman. och du vågar inte ens skriva ditt namn, ooojj vad moget? HAHAHHAHA säger jag bara.

men iallafall så har jag precis duschat och kollar på tv. ska försöka sova, ska upp 9 imorn -.- ska till agnes tidigt, utan smink sen ska vi dra och sola så vi är bruna och fina sen. så bloggar nog inte imorgon bitti men sen.. efter solariumet så ska jag träffa elin! wiihoo :D hehe, aja. puss

kom nyss in...

nu har jag precis kommit hem, var ute med typ elin, tobbe, anton, lillen, jacob, jocke, oliver och victor. vi va ute och lajjade haha. ett tag var tim, emelie, kimberly och tove också med :) men nu är jag iallafall hemma, och vet inte vad jag ska hitta på. kanske kolla på film, haha aja. puss !

till anonym

asso palla skriva nåt och sen inte ens våga visa ditt namn? hahahha, så jävla fegt & omoget

hihihiih :)

förlåt för jag inte har skrivit. men ska berätta om dagen som började med att jag vaknade vid 12. sen har jag bara kollat på tv hela dagen. och målat mina naglar faktiskt =) målade bara vanlig fransk.
ni vet ju att jag skrev ett inlägg om någon som jag saknade asmkt o.s.v. och jag tror dom flesta vet vem. men hon & jag är sams nu. såklart så var det elin magdalena eng. men nu är vi sams iallafall, sköönt (a) ville bara säga det, puss

HAHAHAH

asso seriöst!? kolla på hnm :o
okej, jag vet att jag lägger ut nu fett mkt om bloggar, men dethär är överdrivet. och du kallar dej "het" .


störande

asso usch hata hennes "mm ah hihihii" jag vet att jag är efter, men har vetat om henne länge faktiskt. men nu måste jag gå till bussen hem. puss


hemma hos hanna

nu är jag hemma hos hanna :) vi sitter och dricker trocadero, käkar kakor och chips. fetton we know that! vi ser nog snart ut som ******** ***** hahahahhahahahahhahah. men iallafall så började det med att hon kom hem till mig, försökte skrämma mig men lyckades inte. sen så drog vi ner till bussen och tog den till alleplan. där vände vi och åkte till bollmoraberg där vi vände igen och gick av vid ringen. japp, vi har ett bra liv. haha. men nu så sitter vi hos hennes pappa och sen ska jag gå hem sjääälv från ip. help please (?) hehe. men nån måste ju ringa, för jag e handikappad och kan inte gå som ni såg på en gammal bild i ett inlägg förut hahaha. men nu ska jag vara social mot hanna. puss.


yeaaah !

nu ska jag snart dra ut. eller hanna ringer nog snart och då drar vi ut baaaaabe ! glömde att säga i förra inlägget att jag fick en värmespray me mig hem. lr vad det nu heter hahaha XD asso sånhär spray som gör att håret inte slits lika mycket när man plattar & fönar det efter som jag plattar det flera gånger per dag :$
fuck yoooou hanna ! ring nu , jag får damp :) haha, aja puss


yeaaaaah !

hemma igen !

nu har jag kommit hem igen. började med att jag åkte te centrum och mötte raffi. hon följde med mig te solariumet och solade bara i 10 minuter, ska sola minst 20 på söndag med agnes =) hatar att vara så jävla blek i ansiktet, för man får alltid rand, och jag har så mörkt hår så då ser jag ut som ett emo ! :o haha, aja. men snart är jag bruuun. iallafall så gick vi till centrum sen, mötte upp hennes lillebror för dom skulle äta på turkstället. sen så gick vi runt lite och sen åt vi på ben&jerrys hehe :) vid typ 4 så kom rebecca och träffade oss. gud vad länge sen det var, så kul var det :) men vid halv 5 så gick min buss för jag var tvungen att städa -.- men asso jag pallar verkligen inte! hehe, .. bilden tog jag faktiskt inte, så bildlöst inlägg idag igen. om det är någon som vill träffas imorn så smsa 0760893060, skriv på msn lr pea!

utgång !

nu måste jag springa till bussen. ska till centrum och möta raffi gumman. sen ska vi dra och sola. hiihihih, är brun och fin när jag kommer hem ;) nejdå, ska inte sola alls länge. men nu måste jag gå för bussen går alldeles snart. pussar !!

mitt liv.

jag föddes den 12 september 1996. mina föräldrar trodde först att jag var en kille, så dom hade namnen tobias och patrik till mig. sen var jag ju en tjej haha, så då kom min mamma på caroline louise. och jag fick mín pappas efternamn afvander. jag föddes på nacka bb, och mina föräldrar gick i samma "föräldrargrupp" som sandra rosenkvist föräldrar. sen min första vän tror jag var elin eriksson, men på den tiden så hette hon elin eriksson lind. hennes mamma jennifer kallade jag för min extra mamma och vi bodde grannar med dom. jag gick på dagmamma ett tag hos min moster helena. jag var 2-3 år yngre än alla "stora". och alla kallade mig för deras flickvän haha. sen började jag på dagiset vid ip som heter trollsländan. där träffade jag många nya kompisar. sen efter dagis så var vi 4 stycken som kom till fornuddens skola, alla andra kom till kumla skola. i fornudden så hade jag inte så jättemånga kompisar, men lärde känna rebecca "fjortishooe" som hon hette då på pea tack vare niki som sa att hon va jättesnäll =) jag och rebecca hade aldrig träffats men sen gjorde vi det på nåt sätt haha. efter ett tag så var alltid jag, rebecca, malin, erica, elin och hanna tillsammans. och vi kallade oss för merceh. sen så var vi alltid med varandra utan hanna, så vi blev merce. haha. sen i 2an så hade jag plats i kumla men valde att stanna kvar i fornudden. åren gick och sen efter 5an så bytte jag och massor från fornudden till kumla. hälften ungefär började i kunskap. i kumla blev jag kompis med massor som jag inte har varit kompis med i fornudden. tillexempel elin eng, linnea käll och linnea myrsten. när jag började i kumla så träffade jag på massor från dagis bland annat agnes, elin eriksson, emma ryding och massor fler. sen i slutet av 6an så började jag och elin eng vara sjukt mycket med andreas och adam som vi hade snackat med på nätet haah. och vi var alltid med dom på amaryllisplan och ansåg andreas för den "korte och blyge" hahaha, för han pratade typ ingenting. sen blev elin och adam tsm. sen blev det slut mellan dom. då blev jag och andreas tsm , sen så blev adam och elin tsm igen haha. sen så tack vare dom killarna så lärde vi känna raffaela di napoli, emelie fransas och lisa eklund. med dom blev vi jättebra kompisar, och vi känner dom ännu. sen så började jag i 7an och går fortfarande där. jag bor hos min mamma i tyresö. hon heter katarina. min pappa bor i norrköping och heter calle.

nu vet ni mer om mitt liv. puss


statistiken !

nu har jag sett statistiken igen. den är uppe i 52 unika nu. bra kämpat ;) frotsätt så. puss

statistik...

idag så har jag bara latat och kollat på tv. lr duschat också, känner mig skitfräsh. kommer troligtvis inte till skolan imorn heller. men på lördag då ska jag fan va frisk för då är det loooooov ! :D fan vad skönt. kollade min statistik också, hehe, jag vet att typ alla har typ runt 100-200 per dag. men enligt mig har jag mkt för att vara den andra dagen för min blogg. liksom hallå 41 besökare, klockan är 20.37 och det är andra dagen för min blogg. mkt enligt mig (a)


old pix'

hahahhaha ! jag håller på att dö av garv. kollar på sjukt gamla bilder på  m i g. asso jag va så jäääääävla fet! :O seriöst, värstadubbelhakan och typ handikappad hahhaha ! och eftersom jag är så snäll så bjuder jag på mgi själv som fan !


jag har känt elin eriksson i hela mitt liv faktiskt (a)


 HAHAHAHHAHA , OMG HANDIKAPPAD !!!!


hade tappat en tand. skitstolt !


haha, gissa vilka? från vänster: emma ryding, jag, emelie lemberg & emelie olsson.


elin eriksson & jag hahaha


haha.


.

asso gumman, hoppas att du läser dethär. men vet du hur mycket jag saknar oss?! vi gjorde allt tillsammans, det va vi mot allt verkligen. vi berättade saker för varandra som vi inte berättade för någon annan. vi satt alltid och kollade på parodier och garvade sjukt mycket och sen visade vi det för andra som inte fattade någonting haha. alla minnen med dej är underbara. alltid när vi var på grönan , och du vet "oliver och niklas" haha. och vi åkte popexpressen typ 20 ggr i rad för att dom följde efter oss och vi följde efter dom. och sen på ung08 så såg vi dom och dom pekade på oss, hehe. och vi ångrade oss sjukt mycket för att vi dissade dom på grönan. och sen på ung08 så var vi med andreas, adam, jocke, jeppe istället. nu vet du nog vem du är. vi bråkade då och då, men vi löste alltid våra problem tillsammans. och du ska veta att du fortfarande betyder sjukt mycket, jag kommer alltid att älska dej och det kan ingen ändra på. jag vet att du kanske till och med hatar mig, jag vet att du inte vill vara min vän längre. och jag förstår det, ibland har jag behandlat dej som skit. jag bölar nästan varje dag för jag saknar oss. jag har vetat vem du var, och du har vetat vem jag var i 8 år. men vi har bara vart kompisar i 1 år knappt. varför slutar våran vänskap nu? det svider i hjärtat gumman. men man säger ju att tiden läker alla sår, men det kommer ta en evighet att glömma oss. asso jag svär, jag gör allt för oss igen. men du är inte värd nåra tårar, du är värd skratt och om jag älskar dej så ska jag inte bry mig för dethär är vad du vill. men jag vill bara att du ska veta att jag älskar alla våra minnen.. men tack för en underbar tid, men dej är det då jag har levt som bäst. visst, jag kan klara mig, för jag har andra vänner som ställer upp. men du var verkligen den bästa av dom bästa. men jag är inte värd så mycket som dej, så jag måste förstå att du förtjänar mer än mig. vi sa föralltid, men det blev det inte. men jag kommer ändå att älska dej  f ö r a l l t i d .


saknar dej frida !

nu har jag precis vaknat. ligger och kollar på bolibompa hahahah, finns inget annat -.- men det finns inte så mkt att skriva. uppdaterar nog mer under dagen. pussar !


klassen i år, fyfan vad ful jag blev -.-

kunde inte somna.

ja, rubriken stämmer. jag kan inte somna , har så sjukt ont i halsen och huvudet och kallsvettas som gris. trevligt i know. och sen när jag kollar på båda sidorna om sängen så äre liksom ba euuuw , har så sjukt stökigt, men pallar verkligen inte städa. tack frida för att du inte somnar haha :) men förlåt för att jag inte lägger upp nåra bilder, är ju sjuk och så mycket bjuder jag inte på mig själv så ni får nåra andra bilder :)


det jag lever på just nu ! sjukt goda halstabletter


ena sidan om sängen ......


.. och andra sidan. städat ?


sjuuuk & trött

nu skriver jag nog det sista inlägget för idag. sitter och kollar på barnprogram, och är sjukt uttråkad för alla har typ somnat-.- mår skit, så ska nog också sova snart. men agnes, om du läser dethär så om jag kommer till skolan på fredag säger vi så kan vi sola på torsdagen om jag får för mamma. så är vi bruna och fina på fredag haha :) så jag smsar dej när jag vet när jag kan. men nu ska jag ta en alvedon och sen sova!

rebecca

asso gud vad många minnen jag och rebecca har tsm. fast man kommer ju inte ihåg alla. men vi rabblade upp nåra. och såklart ska ni få se :) jag saknar oss som fan becca gumman, måste ses snart ! :o


tagen från nån ninni ?

just nu:
kollar du på tv? - japp
vilken kanal isåfall? - 6an, simpsons wihoo
vad har du på dig? - en tjocktröja
vilken frisyr har du? - bulle
vad använder du för smink just nu? - ingenting
vem saknar du? - alla mina vänner, men mest en person som jag inte säger namnet på.
är du med någon? - nepp :/

mobiltelefonen:
vem ringde dig senast? - mamma
vem ringde du senast? - raffi, babe
vad står det i det sista smset du fick? - därför att jag säger att hon är eskimo<3333
vem var det ifrån? - alexander haha.
hur många sms har du skickat sen du fick din telefon? - eftersom jag fick den för ca två månader sen så bara 10513.

ditt rum:
har du en tv? - jappsi
har du en dvd? - aah
har du en egen dator? - japp
stationär eller laptop? - laptop
har du ett stort rum? - mellan, tillräckligt stort
hur stor är din säng? - hahahaha, 140 trorja

dig själv:
hårfärg? - sjukt mörkt, nästan svart :s
ögonfärg? - mörkbruna
längd? - 175 typ :$
vikt? - priiiivat
skostorlek? - 39-40
vad är du mest nöjd med? - mina ögon
vad får du oftast beröm för? - mina ögon hihi :)
har du en pojk/flickvän? - japp
är du kär? - aah
saknar du ditt ex? - nepp
privatlivet:
har du kramat någon? - vem har inte?
har du pussat någon? - ah, vem har nt det liksom?
har du kysst någon? - japp
har du hånglat? - haha, aa
har du haft sex? - angår bara mig.
vem var den första du kysste? - hmm, kommer inte ihåg.
har du runkat/pullat någon? - angår bara mig.
har du slickat/sugit? - angår bara mig

har du svarat ärligt på alla frågor? - japp

tack källan :)

nu ska jag börja blogga i denhär istället för min "hejfetto" fukkade designen sej på. och nu har källan vart så snäll så hon har fixat min design. den blev asfin tacktack ! hennes blogg heter linnea , en blogg värd att läsa :) men igår så va jag först i skolan, och hade sjukt ont i huvudet, och ingen lärare hade tablett -.- och skolsköterskan va inte i skolan. men aja direkt efter skolan så va jag med raffi, sen vid halv 7 så drog jag hem till alexander. och ni vill allt veta vad vi gjorde va? ;) haha, men iaf, sen vid 9 så drog jag hem för han skulle plugga. och när jag kom hem så hade jag 39 graders feber och sjukt ont i huvudet och halsen, så jag stannade hemma idag istället för att gå till skolan. men fett synd, för jag och agnes hade tänkt att gå och sola efter skolan så blev jag sjuk liksom typiskt ! men nu ska jag sluta klaga hihi. har sett bring it on fight to the finish och 17 again idag, och snart kommer mamma hem med godis haha, tjock i know. sen har jag också kollat på gina, och hittade en jättesöt långärmad tröja. lägger in bild. men nu ska jag göra oboy haha. pussar !


Jag testar baraaa.

Hej jag heter Caroline och min design är snart klar :)


RSS 2.0